LIDMAATSCHAP

Welkom bij de grootste fabrieks-gesponsorde motorclub.
De Harley Owners Group® is één grote, wereldwijde familie – veel plezier!
Er zijn vier H.O.G.®-lidmaatschapsvormen. Voor een volledig lidmaatschap of een volledig lidmaatschap voor het leven moet je een Harley-Davidson®-motorfiets bezitten.
Geassocieerde lidmaatschappen zijn bedoeld voor een passagier of familielid van iemand met een volledig lidmaatschap of een volledig lidmaatschap voor het leven.
Wenst U lid te worden, neem dan contact op met onze membership officer.

LADIES OF HARLEY

Om lid te worden van de Ladies of Harley moet je eerst lid zijn van de Harley Owners Group.  Het lidmaatschap van de Ladies of Harley is gratis en als lid ontvang je jaarlijks de LoH pin en patch met daarop het kalenderjaar van het lidmaatschap. Indien een Ladies of Harley lid binnen de Benelux regelmatig deel wil nemen aan de georganiseerde ritten en activiteiten, dan kan zij een mail sturen naar hog.benelux@harley-davidson.com met het verzoek om op de LoH Benelux mailingslijst te worden gezet. De Ladies op die lijst ontvangen altijd automatisch alle mailberichten met uitnodigingen en andere informatie

H.O.G.® EVENEMENTEN

H.O.G.-leden uit de hele wereld worden het hele jaar door uitgenodigd voor H.O.G.-evenementen en -activiteiten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India. Van chapterbijeenkomsten tot nationale rally’s, de H.O.G.-evenementen zijn er in allerlei soorten en maten.Sommige zijn gericht op rijden, andere op entertainment.Maar wat hun doel ook is, er is één ding waar je altijd op kunt rekenen bij een H.O.G.-evenement: de kans om samen te komen met mede H.O.G.-leden en een leuke tijd te hebben.


Chapter-activiteiten worden hoofdzakelijk ten voordele van Chapter-leden georganiseerd. Er zijn drie categorieën activiteiten en alle activiteiten worden als volgt geïdentificeerd:Besloten evenementen zijn Chapter-evenementen die openstaan voor Chapter-leden en één gast per lid.Ledenevenementen zijn evenementen die alleen openstaan voor H.O.G. leden.Open evenementen zijn Chapter-evenementen die openstaan voor Chapter-leden, internationale H.O.G.-leden en andere gasten naar wens.

Website Update: 3 juli 2024 - Contact  pagina 

Copyright © Zenne-Dyle Chapter  
VZW 2017-2024     All Rights Reserved  Nr. 6637     Opgericht 2002